top of page

Om

Gro

ALT

HENGER SAMMEN MED

ALT

 

 

Jeg strekker meg langt for å nå mine mål, og står gjerne på hendene, om det er det som må til...  og jeg liker å fly høyt!

 

FOR Å KUNNE SKAPE NOE NYTT,

MÅ MAN TENKE UT AV BOKSEN!

 

Hvorfor DrHouse?

 

For et par år siden begynte jeg endelig å ta på alvor en idè jeg har hatt i mange år.
Jeg har jobbet i rundt 20 år med reportasjer om bolig, interiør, arkitketur og praktisk gjør det selv stoff som frilans journalist og fotograf for de fleste interiørmagasinene og ukebladene, vært med å starte  BoligPluss (som sjefredaktør), gitt ut bøker, jobbet som eiendomsmegler (både før og etter denne perioden), startet en av Norges første konseptbutikker på Bislett i Oslo, Madam Mim, som jeg gjorde om til en engros-forretning (som nå heter Covent Garden Collection). Jeg har åndet og levd for boligstoff i hele mitt voksne liv, kun avbrutt av to år på sosiologistudier i 2011-2013. Jeg trodde faktisk jeg var ferdig med bolig som tema på grunn av sosiologien, men så har studiene, som også har vært statistikk, fått meg til å innse at jeg kan bruke disse forskjellige erfaringene innen boligsegmentet til noe spesielt. Jeg fikk den smarte (synes jeg, da) ideen at jeg burde sette mine erfaringer i system og lage en webside / webmagasin der disse smelter sammen til en oversiktlig helhet.
Alt henger sammen med alt, sier jeg. Med det mener jeg at hvis du er interessert i boligen din, skal bevege deg i boligmarkedet, eller bare vil bli inspirert, så henger ting sammen. Som boligkjøper er du interessert i mer enn boligpriser og interiørtips. Har du kjøpt deg ny bolig skal du forsikre boligen, flytte, kanskje pusse opp, kjøpe noen nye møbler, kvitte deg med noe, installere alarm, skifte vinduer og så videre innen du kommer så langt at du kan pynte med puter i sofaen. I hele denne kjeden av ulike behov vil du trenge hjelp til å velge de leverandørene som har det du trenger. Det er mange ting som skal på plass i et bolig-skifte og her vil min idè, DrHouse.no, være det naturlige førstevalget for å lettest mulig finne gode løsninger på de utfordringene og behovene som måtte oppstå. Det finnes ikke noe nettsted som dekker dette segmentet slik DrHouse.no vil gjøre. DrHouse.no vil ta denne nisjen i markedet. DrHouse.no vil være den som samler og deler og gir brukeren en god og positiv opplevelse. Nettet er kommet for å bli. Det er DrHouse.no også!
Velkommen!

 

Varm hilsen

 

Gro Flaaten

Sjefredaktør

Trykk på bildet for å laste ned en presentasjon av DrHouse.no i pdf.

 

bottom of page