top of page

VI TAR EN PRAT OM DET SOM INSPIRERER DESIGNERE, ARKITEKTER OG ANDRE KREATØRER.   LA DEG INSPIRERE DU OGSÅ!

DAVID ANDERSEN
ROSENDAHL


Rosendahl Designgroup har hentet fashion designer David Andersen til ny jobb som designsjef. Gro har intervjuet ham for å høre hvilke planer han har med Rosendahl.

I tillegg finner du også intervju om Kulen, Karen Blixens jul, den nye karaffelen til Pil Bredahl, Tom Nybros skjenketut og vinglass. Her får du høre hva som ligger bak design-produktene.

KULEN                                                                HELLETUT 3+1                                                GRAND CRU KARAFFEL                                  KAREN BLIXEN JUL
TRYKK PÅ BILDENE FOR Å SE VIDEO DER DU FÅR HISTORIEN BAK DESIGNET
                        Foto: Rosendahl og Gro Flaaten
SVERRE UHNGER
DESIGNER


Sverre Uhnger er utdannet designer fra Kunst- og designhøgskolen i Bergen og Aalto-universitetet i Helsinki og har bakgrunn som møbelsnekker. Han fokuserer på det som føles naturlig og materialenes iboende kvaliteter. Han er aktiv som selvstendig med mange verv og oppdrag. For Magnor Glassverk er han nå aktuell med den nye øl- og akevittserien Brygg og bollene Favn.

PILS                                                                    IPA                                                                     FYLDIG                                                              GAMMEL OPPLAND
Foto: Magnor og Gro Flaaten
TRYKK PÅ BILDENE FOR Å SE VIDEO DER DESIGNEREN M.FLER SNAKKER OM GLASSENE
EMIL THORUP
HANDVÄRK


Emil Thorup i Handvärk var ikke imponert over hva han så på verdens mest prestisjefylte møbelmesse, iSalone i Milano og tok saken i egen hender. Han gikk hjem og designet noen nye møbler selv. Nå er de på vei ut til butikker i Norge og flere andre land. Hør og se videoen der Emil forteller om den formidable designdebuten, i intervju med Gro, DrHouse, fra Oslo Design Fair i februar.

Foto: Handvärk
THALE O. HENNINGSEN
FARGERIKE


ÅRETS FARGE 2016 ER ROSA sier Thale i et intervju med Gro etter lanseringen på Sjøormen, Sandvika.

 

Se og hør Thale fortelle hvorfor årets farge er rosa og hvorfor de har valgt Sjøormen som lanseringshus.

Foto: Fargerike og Gro Flaaten
bottom of page