top of page

ALT OM BOLIG​​

HYTTE & BYGG

 HAR DU TIPS TIL OSS OM BOLIG-RELATERTE TING?

SEND MAIL

NYTT FRA LEVERANDØRENE & MARKEDET
SØK & FINN
INFORMASJON

ALT HENGER SAMMEN MED

ALT!

 

Start ditt søk på DrHouse.no

og finn det du vil vite om:

 

Siste nytt...

Registrer deg ved å trykke på logoen.

 

Du kan også lese nyhetsbrev her:

 

KYGO har designet årets reflekser for TRYGG TRAFIKK

September 04, 2018

– Jeg har lyst å få folk til å føle seg bra gjennom musikk og design. Når det i tillegg gjør folk synlige i mørket og kan redde liv er det både gøy og viktig. Det var viktig for meg at det var en sammenheng mellom meg som artist og refleksdesignet. Derfor går det musikalske igjen som et bærende element, sier Kyrre Gørvell-Dahl, bedre kjent som Kygo. 

Kygo har designet to reflekskonsepter som retter seg mot barn, ungdom og voksne. Konseptet for barn har fått navnet «tropisk moro», og viser til Kygos musikk som kalles «tropical house». I konseptene for ungdom og voksne er det musikken som står i fokus i form av stiliserte lydbølger og hodetelefoner.

– Kygo har designet reflekser som rett og slett er vanvittig kule og veldig fine. Reflekser med grafiske lydbølger og tropisk moro vil garantert gjøre mange godt synlige i mørket, sier kommunikasjonssjef i Trygg Trafikk, Ann-Kathrin Årøen. 

Trygg Trafikk har de siste årene samarbeidet med noen av Norges mest kjente designere og kunstnere for å designe «Årets refleks.» I år er det altså Kygo som tar opp arven etter tidligere refleksdesignere som Pushwagner, Magne Furuholmen, Moods of Norway og Kari Traa.

Husk Refleksdagen 18. oktober!

Refleksdagen 2018 går av stabelen landet rundt torsdag 18. oktober. Årets designrefleks er en del av Trygg Trafikks arbeid med å skape oppmerksomhet rundt refleksbruk. 

 – Selv om det fortsatt er sommer, er kveldene mørkere. Med Kygos designrefleks er det ingen som har en god unnskyldning for å ikke være synlige i mørket, sier Årøen.

DrHouseAPP

August 30, 2018

Etter en lang og kronglete vei på nettet, for å finne oversikt over interiør- og design firmaer/butikker i Norge, intensiverer vi nå arbeidet med å få flere firmaer i DrHouseAPP. Det finnes liten mulighet til oppdatert oversikt, og det ønsker vi å gjøre noe med.

Har du ennå ikke fått firmaet i DrHouseAPP, ta kontakt eller send inn skjema. Vi vil gjerne ha deg med!

OSLO DESIGN FAIR H2018

August 28, 2018

Oslo Design Fair har denne høsten flere store designnavn på utstillerlisten enn noen gang.  Temaustillingene, kurert og stylet av Kirsten Visdal, viser et fortsatt stort fokus på naturmaterialer.

Messen er åpen 29.08.-01.09.18. Mer info i kalenderen lenger ned på siden...

Foto: Oslo Design Fair

Port Isac - ny kolleksjon fra Sanderson Home

August 20, 2018

Engelske Sanderson, en institusjon i engelsk tekstil- og tapetindustri, lanserer ny kolleksjon for høsten/vinteren 2018/19, inspirert av den britiske kystlinjen. Rebecca Craig, Sanderson's sjefsdesigner, sier "Sanderson studio var inspirert av strender og kystlinjer fra hele England, og skaper en fengslende kolleksjon som er lett å bruke og som gir fantastisk verdi. Port Isac kolleksjonenhar en avslappet og sofistikert stil som er designet til å matche sømløst med fargene brukt i Sanderson's Potting Room kolleksjon".

Motivene kunne like gjerne vært hentet fra den norske kystlinjen, med måker, hummer og andre typiske kystmotiver. Fargene vil også passe den norske paletten og inviterer til bruk av motiver i en ellers så non-figurativ og grafisk interiør stil som har vært dominerende de siste årene. Hvem kan motstå de vakre måkene? Fordelen med å ha dem på tekstil eller tapet er at de ikke skriker...

Forhandler i Norge er Intag.

1 / 1

Please reload

OPPUSSING /
GJØR DET SELV
VÆR MED DER DET SKJER -> PÅ NETTET

 

> 88% er på internett i løpet av døgnet (SSB, 2014)

> 9 av 10 innhenter fakta eller bakgrunnsstoff på nettet

(IKTnytt.no)

I 2016 skal ca 1 million nordmenn pusse opp.

(Prognosesenterets blogg, 2015)

Vil du lese mer om hvorfor vi satser på DrHouse.no, kan du lese om det her:

 

NYE PRODUKTER & LANSERINGER

DrHouse.no - app klar

Vi har laget app. Med den kan du lett finne butikker og firmaer på kartet - med lenke videre til web- eller Facebookside. Den inneholder også en oversikt der du enkelt kan scrolle opp og ned, inn og ut, etter nettbutikker, deres lenker til sosiale medier osv. Denne appen vil bli din gode venn når du skal handle på nettet, planlegge en innkjøpsrunde, bli inspirert, finne kjøreanvisning og mye mer. 

 

NORDSJÖ_COTY19_SPICED_HONEY_8.jpg

SPICED HONEY- ÅRETS FARGE 2019 NORDSJØ IDE & DESIGN

Nordsjø sier om sitt valg:

Vår seneste trendforskning viser at mennesker rundt om i verden opplever en fornyet følelse av energi, optimisme og mening. Vi vil nå ut, engasjere oss med andre og gjøre ting bedre. Spiced Honey gjenspeiler disse ønskene.

 

Fargerike har kåret Årets farge 2018: BLÅ.

- For oss handler det kanskje ikke til syvende sist om selve gargen; det er heller hva fargen gjør med oss og hva den representerer. Vi i Fargerike ser en trend i det å faktisk prioritere stillheten bevisst, sette av tid til seg selv uten at det nødvendigvis er så avansert. Blått lindrer, helbreder, men gir også energi i kraft av å dempe stress. Og lov oss at du i løpet av 2018 tar deg tid til å sitte stille gjennom den blå timen,mellomrommet mellom dag og kveld... og bare være ... oppfordrer Tale O. Henningsen, kreativ leder i Fargerike.

 

 

 

 

Vi skriver om alt som er nytt som har med bolig/hytte/bygg å gjøre. Fortell oss om det og vi bringer det videre. Send en mail eller ring 401 21 777.

DESIGN EVENT

KARIM RASHID KOMMER TIL OSLO, STOCKHOLM OG KØBENHAVN

UTSATT

DESIGN
Finn leverandør

Det finnes ekstremt mange forskjellige møbler, likevel er det noen som skiller seg ut og som vi "bare må ha". En god start for å finne ditt favoritt designmøbel vil være å søke i DrHouse.no´s oversikt over leverandører og butikker. Kun et par klikk så har du utvalget!

Du kan faktisk starte her.

 KALENDER
- følg med på hva som skjer og hvor det skjer...

Bli INSPIRERT

Hva er DrHouse.no?

bottom of page