top of page

Dette gjør vi

MELDER NYHETER

Det skjer stadig nye ting som kan påvirke dine valg, enten du skal bygge, selge, kjøpe eller annet som har med bolig å gjøre. Vi vil følge med for deg og opparbeide en kontaktflate som gir deg de siste nyhetene.

Vi vil oppdatere kontinuerlig her på DrHouse.no og også melde noen av ukens siste oppdateringer i vårt DrHouse Newsletter som vil håper mange vil abonnere på. Da vil man automatisk få med seg det som skjer.

 

GIR DEG OVERSIKT

Det er ikke enkelt å finne oversikten når man søker etter ting på nettet. Det finnes mange spesialister, men ikke alle er like oppdatert som enkelte andre på grunn av søkemotoroptimal-isering og så videre.

Derfor vil DrHouse.no samle leverandører i en database for deg, samt holde orden på informasjon fra myndigheter o.l. som du trenger å vite om.

Du skal kunne starte søket ditt på DrHouse.no. og bli guidet rett til det du søker derfra.

Det er vår hensikt med DrHouse.no.

TIPSER OM GODE WEB- ADRESSER OG ANNET

Det finnes mange flotte nettsider med nyttig  stoff som du kanskje aldri får vite om. Vi kan ikke love å fortelle om alle, men vi kan love deg at vi vil viderebringe det vi finner som vi tror du kan ha glede av.

Hvis du vet om sider du mener flere burde vite om, send oss gjerne et hint om det. Alle tips vil bli mottatt med stor takknemlighet.

TAR NETT PÅ ALVOR

- 85% av oss bruker Internett daglig

- 49% henter inn fakta eller bakgrunnsstoff på nettet

Den mobile hverdagen er her NÅ og er for alvor i ferd med å endre hvordan vi tilegner oss og konsumerer innhold på.

Bruk av nettbrett øker med eksplosjonsartet fart.

Folks bruk av YouTube og video er også kraftig økende. Det lastes opp 100 timer video per minutt på YouTube og folk ser på det for

1: underholding og 2: læring.

DrHouse.no gjør som statistikken viser og satser på nettet.

Vi mener det du finner på nettet skal være nytt og oppdatert, nyttig og inspirerende. DrHouse.no skal være førstevalget for deg som søker etter noe boligrelatert.

 

PROSJEKTER

DrHouse vil involvere seg i og omtale og legge ut videoer fra oppussings- og rehabiliterings-prosjekter. I tillegg vil vi legge ut intervjuer og rapporter fra messer og pressevisninger.

Vårt første prosjekt vi kommer til å dekke er oppgradering av Holmenkollen stasjon.

Stasjonsbygningen ble flyttet et par hundre meter på perrongen i forbindelse med ombygging av sporsystemet til VM på ski i 2012 og i tillegg fikk den en ny, to-etasjes sokkel i betong og glass. Bygget ble ikke ferdiggjort innvendig, så nå skal DrHouse sette det i stand sammen med leverandører som vil vise deg det siste innen oppgradering og gjøre det til et skoleeksempel. Du vil kunne følge prosjektet her på DrHouse.no og på leverandørenes websider. Vi vil beskrive oppgraderingen med tekst, bilder og video. Tanken er at du skal kunne få gode tips som du selv kan bruke i oppgradering av egen bolig.

PUBLISERER

Vi har mange og gode intensjoner om å bli et publiseringsmedium å regne med.

Første ut er DrHouse.no  og vårt Newsletter. Deretter kommer DrHouse+, et spesialmagasin for Design og Arkitektur. Lansering i  2016. DrHouse+ blir nedlastbart på norsk og engelsk.

Vi vil lage filmer og reportasjer og dele dette via våre medier.

Vi kan også produsere innhold for andre medier, på oppdrag.

DrDrive er nyeste skudd på stammen og lanseres torsdag 10. desember 2015. Det er en videoblogg om biler, først og fremst for damer, men også for alle som interesserer seg for bilers anvendelighet, design og nyheter.

bottom of page